Zakelijk

Zakelijk stylingadvies

Uit recentelijk onderzoek is gebleken dat werken in een huiselijk ingerichte werkomgeving leidt tot meer werkplezier, inspiratie en motivatie. Ook in de zakelijke markt wordt het steeds belangrijker om dat wat bij u past ook uit te stralen naar buiten.

Hilde Junier Interiordesign vertaalt de identiteit en de wensen van uw organisatie naar een passend interieuradvies. Ik houd rekening met de gebruiker, de functionaliteit, indeling, kleur, verlichting en stoffering per ruimte.

Hilde Junier Interiordesign kan u helpen bij het neerzetten van een compleet nieuwe sfeer, die optimaal aansluit bij de identiteit van uw organisatie.


Door diverse samenwerkingsverbanden kan ik het doorvoeren van het interieurontwerp volledig uit handen nemen.


Aanpak

Elk interieuradvies begint met een persoonlijk gesprek waarin ik uw wensen inventariseer.

Via een Moodboard geef ik u een beeld van de sfeer die ik in uw interieur wil oproepen. Het Moodboard is een collage van het type meubilair, de kleuren, de accessoires en de materialen.

Dit alles wordt vervolgens samengevat in een definitief interieurontwerp. Hierbij geef ik u een beeld van de ruimte, nadat het interieuradvies is doorgevoerd.

Zowel het voorlopig, als het definitieve interieurontwerp, wordt persoonlijk aan u gepresenteerd.

Als u alleen een interieuradvies, kleuradvies of lichtplan wilt, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

U kunt ervoor kiezen de realisatie van het interieurontwerp aan mij uit te besteden. De coördinatie van de uitvoering is dan in één hand. Voor u gemakkelijk, omdat u één aanspreekpunt heeft en het u veel tijd bespaart.


De realisatie omvat de planning, een budgetprognose en de uitvoering (waaronder, indien nodig, het inschakelen van derden). Ik bestel voor u het meubilair en aanverwante zaken. Door de vele contacten in mijn branche beschik ik over een groot inkoopkanaal. Hierdoor kunt u profiteren van gunstige prijzen die ik heb met leveranciers. Ook ben ik het aanspreekpunt voor alles omtrent de inrichting van uw. pand.


U kunt er uiteraard voor kiezen om de realisatie zelf op u te nemen.


Door diverse samenwerkingsverbanden kan ik het doorvoeren van het interieurontwerp volledig uit handen nemen.


Klik hier voor de tarieven Hilde Junier InteriordesignHilde Junier Interiordesign

Generaal Foulkesweg 73

6703 BN WAGENINGEN


mobiel: 06-22344566


Contact

HomeParticulierZakelijkProjectenstyling
HomeParticulierZakelijkProjectenaankoopverkoopopen huisRestyling

Email: info@hildejunier.nl