Restyling

Restyling

Bent u uitgekeken op uw huidig interieur, wilt u een nieuwe kleur doorvoeren of uw ruimte sfeervoller en beter verlichten? Ik kan u een zetje in de rug geven om een verandering door te voeren die bij u past.


Aanpak

Klik hier voor de tarieven Hilde Junier Interiordesign


Elk interieuradvies begint met een persoonlijk gesprek waarin ik uw wensen inventariseer.

Via een Moodboard geef ik u een beeld van de sfeer die ik in uw interieur wil oproepen. Het Moodboard is een collage van het type meubilair, de kleuren, de accessoires en de materialen.

Dit alles wordt vervolgens samengevat in een definitief interieurontwerp. Hierbij geef ik u een beeld van de ruimte, nadat het interieuradvies is doorgevoerd.

Zowel het voorlopig als het definitieve interieurontwerp wordt persoonlijk aan u gepresenteerd.

Als u alleen een interieuradvies, kleuradvies of lichtplan wilt, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

U kunt ervoor kiezen de realisatie van het interieurontwerp aan mij uit te besteden. De coördinatie van de uitvoering is dan in één hand. Voor u gemakkelijk, omdat u één aanspreekpunt heeft en het u veel tijd bespaart.

De realisatie omvat de planning, een budgetprognose en de uitvoering (waaronder, indien nodig, het inschakelen van derden). Ik bestel voor u het meubilair en aanverwante zaken. Door de vele contacten in mijn branche beschik ik over een groot inkoopkanaal. Hierdoor kunt ook u profiteren van gunstige prijzen, die ik heb met leveranciers. Ook ben ik uw aanspreekpunt voor alles omtrent de inrichting van uw pand.

U kunt er uiteraard voor kiezen om de realisatie zelf op u te nemen.Hilde Junier Interiordesign

Generaal Foulkesweg 73

6703 BN WAGENINGEN


mobiel: 06-22344566


Contact

HomeParticulierZakelijkProjectenstyling
HomeParticulierZakelijkProjectenaankoopverkoopopen huisRestyling

Email: info@hildejunier.nl