YOGA

Stel jezelf open voor nieuwe mogelijkheden en ontdekkingen tijdens de easy flow yoga experience. De lessen zullen je helpen je innerlijke balans te vinden.

YOGA

De inspirerende omgeving van Bali en de alles omvattende opleiding tot yogadocent heeft mij laten inzien dat er voor mij niets mooiers bestaat dan mensen meenemen op een intuïtieve easy-flow reis.

Yoga is zoveel meer dan alleen maar bewegen. Yoga is in wezen een oefening voor je ziel die door middel van je lichaam werkt. Een mooie reis van lichaam en geest in samenwerking met de ademhaling. Yoga maakt het lichaam sterker, verbetert de bloedcirculatie, verlaagt de bloeddruk en verhoogt het concentratievermogen.

Door oefeningen en meditatie breng je het lichaam en de geest in harmonie.
De lesopbouw: Mijn lesopbouw begint altijd met een korte meditatie om contact te krijgen met het lichaam, de rust te vinden in de ademhaling en het aarden op de yoga mat.
Daarna volgen de strekoefeningen als opbouw naar een heerlijke easy- flow elkaar op.
Omdat ik op gevoel les geef, is iedere les weer anders en laat ik mij leiden door de mensen in de les en de muziek.
De muziek en de intuïtieve manier van lesgeven, zorgen ervoor dat de bewegingen mooi in elkaar overvloeien

ZWANGERSCHAPS YOGA

Afgelopen jaar ben ik me gaan specialiseren in deskundige begeleiding om (toekomstige) ouders een uitgebreide voorbereiding te geven op een zo ontspannen mogelijke bevalling. Zwangerschaps yoga biedt niet alleen een goede voorbereiding maar ook een diepere connectie met het zwangerschaps proces en je lichaam.
De aandacht tijdens zwangerschapsyoga is voor alle fysieke, emotionele en spirituele aspecten rondom de zwangerschap en bevalling.

Het yoga traject bestaat uit groepslessen voor de zwangere en de baby, inclusief een aantal partner lessen.

Voor verdere informatie les mogelijkheden kun je contact met mij opnemen